wie ben ik

                                       Wie ben ik?                 

 

Ik ben Monica Simons en ik heb een grote liefde voor onze dieren op deze aarde. Dieren spelen dan ook een belangrijke rol in mijn leven. Ik heb jaren in de gezondheidzorg gewerkt, thuiszorg en in het verpleeghuis, ook veel met stervensbegeleiding gewerkt. Door gezondheid redenen ben ik een andere weg in geslagen. Mijn hele leven hebben dieren als een rode draad door me leven heen gespeeld, als klein kind al zat ik tussen de dieren.

 


 Toen ik eindelijk mijn eerste eigen hond kreeg, ging een wens in vervulling, en sinsdien is mijn passie voor dieren alleen maar gegroeid. Het was een witte herder teefje , ze was mijn schaduw en mijn maatje, ze vond alles leuk als we maar samen waren. We hadden een symbiose. Later kwam nog een witte herder: Chico. Chico was een andere maatje een maatje op zielsnivau. Twee bijzonder honden die alle twee bijzondere indruk achter gelaten hebben in mijn hart. Daarna volgde nog vele anderen of vluchtige ontmoetingen.

Chico wees mij de weg naar natuurlijke middelen, zoals aroma en bach. Aangezien Chico veel klachten had lichamelijk maar ook geestelijk. Het is algemeen bekend dat lichaam en geest samen gaan. Met de reguliere dieren-zorg kwam ik niet verder. Daarbij zijn bach en aroma mooie ondersteuningen en werken diepgaand van binnenuit en niet op de symptonen die waarneembaar zijn.

 

Ondertussen ben ik healings  gaan doen. Mijn eerste stap en kennismaking is met Therapeuthis Touch om de mensen in het verpleeghuis te helpen. Met leuk resultaten. Ik taste dat meteen toe op mijn dieren. Dieren  en kinderen staat daar veel meer open daarvoor. Ik heb daar veel plezier in het healingswerk, werk samen met kristallen en dat doe ik met hart en ziel en heb me daarin verder ontwikkelt. Ik heb een opleiding gedaan voor energetisch dieren therapeut. Ik doe dit met veel liefde en Passie.

 

Communiceren met dieren; ik wist niet dat ik die kwaliteiten had. In de periode dat ik het heel moeilijk had in mijn leven zijn de dieren tegen mij gaan praten, eerst begon ik te twijfelen of ik het wel goed gehoord had, later kreeg ik steeds meer opdrachten van mensen om naar hun dier te gaan luisteren. Mijn hele intentie is om het dier te begrijpe inzicht te geven aan de eigenaar, wat het dier spiegelt. Helpen het dier weer thuis  te laten komen in zichzelf, te blijven bij zichzelf om hun taak op de aarde  bij mens te kunnen en te blijven doen.