healings niet alleen voor dieren maar ook voor mensen

 

Healings niet alleen voor dieren maar ook voor mensen.

Healings kan je voor vele doeleinde in zetten. Niet alleen emotioneel, spiritueel maar ook voor fysieke klachten. Lichaam en geest zijn een. Door het leven zijn er blokkades gekomen die zijn gaan vastzitten in ons lichaam. Healings kunnen liefdevol blokkades opheffen net als een ui laagje voor laagje afpellen en thuis komen in onze mooie schitterende diamanten kern.

 

Healings kan je goed in zetten voor relaties.:

Om steeds meer in je eigen kracht te gaan staan, repect voor je zelf en voor een ander. Je niet te laten leiden van uit de ego/persoonlijkheid maar steeds meer van uit je zielenkracht van uit je open hart verbinding aan gaan en de spiegels door zien in je buitenwereld. Meester zijn over je eigen leven en daar van uit verbinding aangaan met die ander van uit je hart. We kijken liefdevol waar de oorzaak ligt en liefdevol kijken we of we de oorzaak “de bron”van onze verwonding kunnen healen en loslaten.

De liefde kan dan weer stromen voor je zelf en voor die ander. Er kunnen mooie liefdevoller veranderingen bewerkstellen in een relatie, of je nou jong bent of al ouder bent dat maakt niet uit. Meestal drijven we uit elkaar  omdat er muren om ons heen staan en veel onverwerkte stukken tussen in staan en daardoor leven we onze eigen leven. Als je er voor openstaat voor healings gebeuren in jou mooie processen en veranderingen, wat jou partner/kinderen en andere mensen in je omgeving merken. Het mooie is als je samen deze weg kan aflopen, de liefde, de zachtheid van uit je hart kan weer gaan stromen van en naar elkaar. Ook als je het alleen wilt doen merkt je partner en anderen de verandering die in jou gaande is. Alles wat je kan loslaten, geeft ruimte/licht aan de binnenkant en daardoor wordt het steeds meer merkbaar/lichter in je buitenwereld. Je zult het leven steeds lichter en positiever ervaren. Er kan er meer lichtkracht door je heen doorstromen. En dat is merkbaar.

 

Healings kan je ook goed in zetten voor jezelf:

Als je telkens tegen dingen aanloop in je buitenwereld wat niet lekker loopt kunnen healings veranderingen aan bijdragen. Het is een mooi kadootje wat je aan jezelf kan geven om een stap voorwaarts te zetten. Wat je aan de binnenkant “jezelf”kan healen kan je merken weerspiegeling zijn in je buitenwereld. Zo binnen zo buiten. Je eigen goddelijke energie of wel je lichtkracht kan meer doorstromen in je lichaam. Je kan healings voor allerlei zaken inzetten, spiritueel, emotioneel en fysiek. Ook voor trauma`s, misbruik op allerlei gebied. Ik wil je graag helpen om in je eigen (vrouwelijke) kracht te gaan staan (geldt voor man en vrouw) en van uit een open hart te gaan leven en volgen.

Je mag het mij mailen en je krijg een eerlijk antwoord of het wel of niet mogelijk is.

m.simons30@kpnplanet.nl

 

Zijn er nog vragen dan mag u ze altijd  mijn mailen, u krijgt altijd antwoord terug.

Healings zijn geen vervanging voor artsen, het zijn mooie ondersteuning om je te helpen in je proces waar je mee bezig ben.