werkwijze/contact

Werkwijze/Contact

Hoe werk ik,

Voor vragen kunt u mij een e-mail sturen: mmsimons59@gmail.com

tel: 06-30775187, mocht ik niet bereikbaar zijn kan u altijd de voice-mail in spreken.

Ik ben niet altijd in staat om de telefoon op te nemen in verband met werkzaamheden, e-mailen kan daardoor makkerlijker zijn en dat is mmsimons59@gmail.com

K.v.K – nummer 53556089

 

Ter aanvulling  kunt u mij een foto toesturen. Dan graag een foto waar het dier/mens alleen op staat, zowel voor dierencommunicatie, healings en readings.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de healings zijn:

Een consult is afhankelijk wat het dier nodig heeft, soms heeft het dier/mens maar een sessie nodig maar als het een diepe disbalans is, zijn er meerdere sessies nodig. . De basis prijs is 30,- per sessie.. Meestal blijkt dat er meerder sessies nodig zijn .

Afstandhealings:

20,- euro

Ook bij afstandhealings geldt afhankelijk hoeveel sessies er nodig zijn, wat betreft de disbalans van het dier/mens.

Ik bekijk samen met het dier en de eigenaar wat de behoefte is om afstand healing te geven of een healing bij u thuis of op locatie. Het is minder stressvol,  de afstand is te groot, of andere redenen waar eventueel gekozen wordt voor afstand healing. Of een combinatie daarvan.

Stervensbegeleiding:

Voor stervensbegeleiding wil ik een gezamelijke prijs afspreken om u en het dier te begeleiden ,met healings te ondersteunen en helpen het aardseleven los te laten. Voor beide is dit een mooie ondersteuning en begeleiding. 

Mocht u hierover vragen hebben dan mag u mij altijd mailen.

 

Communiceren met dieren:

Is afhankelijk van de vra(a)gen en de tijd. Zijn er meerdere dieren of meerdere sessies nodig dan  maak ik een gesamelijke prijs.

 

De vragen die u aan u dier wilt stellen kunt mij mailen. De volledige naam van het dier, leeftijd en jou naam. De vragen die u wilt stellen en de antwoorden die u krijgt van u dier, werk ik uit via de mail.

Ik sta open om feedback te ontvangen, daar leer ik alleen maar van en kan mijn kwaliteiten daardoor steeds meer verfijnen.

Laat geld niet de reden zijn om geen hulp te vragen, ik sta open voor oplossingen of op een ander manier elkaar tegemoet te komen.